Nieuws

 

mei 2015

 

Buttons te koop bij World of Wouda, kom langs in de winkel of neem een kijkje in de webshop.

 

Veel plezier!

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Paradigma tentoonstelling.

 

In de bibliotheek Eindhoven is deze maand een tentoonstelling over licht te zien. Mijn afstudeerproject Laatbloeier wordt hier ook tentoongesteld.

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Mevrouw Hoos.

 

Op 20 oktober op de FeelGoodMarket in Eindhoven de presentatie van Mevrouw Hoos!

Accessoires en textiel voor in en om huis. Mevrouw Hoos is een creatieve duizendpoot. Ze haakt, illustreert, breit en naait, en werkt al haar ontwerpen met zorg uit.
Verder deelt ze graag haar favoriete recepten, handige huishoudelijke tips en leuke DIY's.
___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Etsy shop update.

 

Nieuw in de Etsy shop zijn de geluksrobots. Perfect als klein kadootje om iemand succes te wensen.

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________

 

Duurzame veiling Wereld Natuur Fonds tijdens de Dutch Design Week.

 

Voor de duurzame veiling van WNF tijdens de DDW wordt één van mijn bijenwas vazen geveild. Voor meer informatie www.duurzameveiling.nl.

 

Te laat voor de veiling? De vazen zijn ook te koop in mijn Etsy shop. Of stuur een e-mail naar jet@jetscholte.nl.

 

_____________________________________________________________________________

 

Blog!

Sinds kort ben ik een blog begonnen, kom maar eens kijken!

 

______________________________________________________________________

 

Illustraties te koop.

 

De illustraties op deze site (en meer) zijn te koop. Mocht je interesse hebben in een illustratie op de website neem dan contact op.

Houdt de site in de gaten en mijn etsy shop (http://www.etsy.com/shop/JetScholteNL) voor meer informatie.

 

Tot snel!

 

_______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Helder Design II

DEN HELDER- Van 1 mei tot 12 juni 2010 organiseren Kunsthal 52 en Kunstuitleen Den Helder voor de tweede keer de tentoonstelling "Helder Design". onder de titel Helder Design II zullen in kunsthal 52  gedurende zes weken ontwerpen en prototypen van veertien jonge Nederlandse ontwerpers te zien zijn.

In die ontwerpen onderzoeken ze ondermeer  nieuwe toepassingsmogelijkheden van bestaande alledaagse gebruiksartikelen door bepaalde aspecten ervan uit te diepen of te benadrukken. Maar ook zaken als mileuvriendelijkheid en algemene esthetiek worden onder de loep genomen.

De verscheidenheid aan tentoongestelde ontwerpen inspireert de bezoeker om schijnbaar vaststaande functionaliteit en esthetiek in een ander licht te zien en vanuit verschillende invalshoeken te benaderen. Direct aansprekende voorbeelden zijn de Walking Table van Wouter Scheublin en een multifunctionele loopfiets van Niels Smelting.

Deelnemende ontwerpers aan Helder Design II zijn:
Tamara Godschalk - Sophie duran - Jet Scholte - Geke Lensink - Tess van Hoof -   Marieke van de Bruggen -Janine Loeve - Mathilde Alders - Hanneke Geurts van Kessel - Carlijn Bottemanne - Wouter Scheublin (Wandelende tafel) - Sayaka Yamamoto - Niels Smeltink - Van Eijk en van der Lubbe.

 

Voor meer informatie: http://www.kunstuitleen-denhelder.nl/nieuwsitem.html?cat=Exposities&id=27

 

 

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Graduation Galleries 2009

Het begin van verandering.

Van een ontwerpopleiding mag verwacht worden dat zij midden in de samenleving staat en voelhorens heeft voor wat er gebeurt. Niet alleen het ontwerpersvak is aan verandering onderhevig, maar ook de ambities van de school zelf zullen veranderen. Graduation Galleries 2009 toont in de volle breedte een transformatie; van wat er is, naar wat het kan gaan worden in de toekomst. De werken op de tentoonstelling laten het brede spectrum van de designwereld zien en bieden bovendien zicht op nieuwe perspectieven.

 

Ik presenteer gedurende de Dutch Design Week in Eindhoven mijn afstudeerproject Laatbloeier op de Graduation Galleries 2009.

 

Meer informatie www.dutchdesignweek.nl

 

 

 

 

 

 

favicon